dimecres, 3 de febrer del 2010

Quina curiositat!

Viatjant per AppStore de l'Ipod, vaig trobar un joc de cotxes per baixar, que era gratuït. Li vaig demanar al meu pare si me'l podia baixar i em va dir que si. Va ficar la contrasenya i al cap de dos minuts ja estava jugant-hi. Després jugar durant uns dies me'n vaig cansar.

De cop i volta se'm va passar una curiositat pel cap, li vaig comentar al meu pare i em va dir que no ho sabríem sinó ho provéssim, una cosa la qual era impossible! Li vaig comentar que passaria si ens enduguéssim l'ipod a la lluna i comencéssim a jugar al joc de cotxes. Si vols tirar cap a la dreta, gires l'ipod cap a la dreta, si vols tirar cap a l'esquerra, tires l'ipod cap a l'esquerra. Com que a l'espai no hi ha gravetat, cap a on pensaríeu que aniria el cotxe si us hi fiquéssiu a jugar i si l'ipod no explotes!

Comenteu les vostres opinions als comentaris, m'agradaria molt1

1 comentari:

Joel Sanjuan Marin ha dit...

Quina curiositat Adria!, jo crec que no aniria en lloc només passaria que l'ipod, al travessar l'atmosfera es desintegraria o potser no pero quant aqrribessis a la lluna l'ipod s'apaguaria o s'espatllaria.

Joel Sanjuan Marin