dilluns, 1 d’agost del 2011

Campaments Alins R/NG '11

Aquest estiu he tornat a anar de campaments amb el Cau AEIG Lo Manaig, però aquest cop no amb la branca de Llops i Daines, sinó amb la de Ràngers i Noies Guies.

El divendres 22 de Juliol, vam agafar l'autocar des del cau, i vam emprendre camí cap Alins. Als Ràngers ens van deixar abans d'arribar al campament perquè a l'igual que el Pioners i Caravel·les teníem que anar uns dies de ruta arreu d'una part del Pirineu Català. Ens van deixar a Ribera de Cardós, vam fer camí cap a Surri, vam fer una paradeta a Surri i vam continuar fins a Estaon, després vam tirar cap a Lleret, de Lleret a Tavascan, de Tavascan a Boldís de Sobirà, vam seguir camí fins Àreu i al final vam arribar al nostre destí, on hi havia el campament, Alins. Tota aquesta ruta la vam caminar durant quatre dies, era bastant dura pel seu desnivell increïble, això va suposar llevar-se cada dia molt aviat i caminar fins el tercer dia unes set hores diàries.

A l'arribar als campaments ens esperaven els Llops amb una gran benvinguda, organitzada pels caps.
Un cop al campament, fèiem un munt de jocs, ja no menjàvem més llesques amb paté per dinar, com fèiem a la ruta, menjàvem molt millor i s'estava molt més bé. Vam anar a la piscina, ens vam banyar al riu, vaig fer noves amistats, com en Roger, la Carlota... Vam fer la promesa, vam fer una guarrimcama, vam cantar, jugar i passar aquests magnífics campaments molt bé!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gaudeix intensament , aquestes grans experiències et formaran com a persona.
Un petonet fresquet.

Anònim ha dit...

Gaudeix intensament , aquestes grans experiències et formaran com a persona.
Un petonet fresquet.